Siirry sisältöön

Tapahtumia meillä ja muualla

TAMPERE

Kulttuuritalo Laikku pe 12.5. klo 17.00-20.00
• Tampereen Kansainvälisen toimintakeskuksen tukiyhdistys ry:n järjestämä tapahtuma
• Yhteinen Laikun yhdistysten kevättapahtuma järjestetään Laikun luentosalissa perjantaina 12.5. klo 17-20. Perinteisesti eri yhdistykset ovat tuoneet nyyttikestiperiaatteella yhteiseen pöytään liittyvää syötävää/juotavaa. Myös pienet ohjelmanumerot ovat mahdollisia!

Mahdollisuuksien tori 18.5.2023 Tampereella

Tapahtuma on Finlaysonin alueella Väinö Linnan aukiolla. Sinne tulee myös YSL:n (Ystävyysseurojen liiton) teltta, minne kaikki jäsenjärjestöt ovat tervetulleita tuomaan omaa aineistoaan ja kertomaan toiminnastaan. Ohjelma-aika on 11-16, yhdistysten aineistot tulee olla paikalla klo 10.30 mennessä. Osallistuminen on ilmaista. --- Tampereella Mahdollisuuksien tori -tapahtumasta vastaava henkilö on Suomi-Skotlanti Seuran puheenjohtaja Ilkka Hietaniemi puh. 0400 631 929 ja ilkka.hietaniemi@iki.fi  Myös YSL:n hallituksesta tulee osallistujia Tampereelle.

Mikä on Ystävyysseurojen liitto ry - YSL?
YSL.ry --- eli Ystävyysseurojen liitto ry, nettisivut: www.ysl.fi ja FaceBook: www.facebook.com/Ystavyysseurojenliitto
Ystävyysseurojen liitossa on tällä hetkellä 52 jäsenyhdistystä. Lue siis lisää netistä: www.ysl.fi

Myös SKYL r.y. --- eli Suomi-Kreikka yhdistysten liitto r.y. on Ystävyysseurojen liitto ry:n jäsen. Tampereen Suomi-Kreikka yhdistyksellä ja myös muilla SKYL:n yhdistyksellä sekä YSL:ään kuuluvilla yhdistyksillä on mahdollisuus olla mukana Mahdollisuuksien torilla 18.5. Tampereella Väinö Linnan aukiolla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Esitelmiä Athos-vuoresta
• oman yhdistyksemme Jukka Laaksosen mielenkiintoinen esitys löytyy sivulta: Athos-vuori